Eindeloos ontspannen

Leer het zelf online

In deze tijden is het steeds moeilijker om te ontspannen, laat staan eindeloos ontspannen. Hoe zou het voor jou zijn om handvatten te krijgen zodat jij ontspanning kan brengen in jouw leven? Zodat jij een leven leidt waarin jij de regie hebt?

Om de regie weer te pakken is het van belang om te weten wat jouw script is, kortom wie ben jij en wat zijn jouw drijfveren. In de dagelijkse hectiek gaan we snel aan deze vragen voorbij en zijn we vooral gericht op de wereld om ons heen. In samenwerking met Bas en Glenn hebben we een workshop ontwikkeld waar we samen met jou op ontdekkingstocht gaan, op zoek naar antwoorden. Deze bieden we nu ook aan als online workshop.

Wanneer jij weet wie je daadwerkelijk bent en wat je wilt in het leven, dan kan jij daarop navigeren en sturen. Dit zal je veel meer rust en ontspanning brengen, van daaruit is het ook makkelijker om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Jij weet namelijk wie je bent en wat je wilt en wat er voor nodig is.

Hoe komen wij samen tot deze inzichten?

Je wordt meegenomen in een wereld van aandachttraining, het brein, stress, het autonoom zenuwstelsel, jouw comfortzone en koude training. Tijdens deze reis zal adem het centrale thema zijn. Jouw adem biedt jou op verschillende vlakken mogelijkheden waaraan je misschien nog niet hebt gedacht. Kortom, een dag waarin jij meer leert over jezelf.

Meer ontspanning

Betere gezondheid

Meer focus

Meer energie

“He who cannot put his thoughts on ice should not enter into the heat of dispute.”

Friedrich Nietzsche

Opleiding & Masterclass

Tijdens de opleiding, bestaande uit o.a. 4 blokken (weekenden), komen de onderdelen uit de workshop breder en dieper aan bod en leer je de inhoud ervan toe te passen in jouw eigen leven en dat van anderen.

Tijdens de Business Masterclass, bestaande uit o.a. 3 blokken (weekenden), ontdek je meer over jouzelf en jouw persoonlijke missie (zelfrealisatie) en hoe je jouw business start en laat groeien (zelfactualisatie).

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de opleiding en/of masterclass, schrijf je dan in via onderstaand formulier.

Trainers

Bas

Mijn naam is Bas Kniest en ik ben o.a. coach/trainer op het gebied van ademwerk, meditatie en koudetraining.

Meer over Bas

Glenn

Mijn naam is Glenn Salvesen en ik ben coach/trainer op het gebied van ademwerk en meditatie.

Meer over Glenn

Niels

Mijn naam is Niels Scholten en ik ben coach/trainer op het gebied van ademwerk, stress en mindset.

Meer over Niels