ADEMHALINGSOEFENINGEN

Adem je gezond

Als ik mensen spreek over hun gezondheid en wat ze daaraan doen, dan hoor ik al snel dat ze sporten en/of letten op hun voeding en wat ze drinken. Dat is goed om te horen, het is namelijk een goed begin, maar gezondheid en vitaliteit gaat verder dan alleen het fysieke lichaam. Voor mij bestaat vitaliteit uit het fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. Daarin is de adem een krachtige tool die jij kan helpen bij jouw vitaliteit. Bedenk maar eens hoe lang jij zonder jouw adem kan en hoeveel invloed het dus zal hebben op jouw gezondheid.

Ademen

Dat mensen niet meteen denken aan hun ademhaling dat snap ik. Adem is iets dat je toch automatisch doet? Dan zal dat toch wel goed gaan? Dat is niet altijd het geval, ik denk zelfs dat vandaag de dag meer mensen een ongezonde ademhaling hebben dan gezond.

Gezonde ademhaling

Zonder technisch te worden of in details te treden, zou ik je uitnodigen om het zelf te gaan voelen en ervaren wat jij kan met jouw adem. Schrijf je nu in en ontvang verschillende ademhalingsoefeningen die invloed hebben op jouw gezondheid en welzijn. Wacht niet langer.

Ik wil meer gezondheid en welzijn ervaren!

Schrijf je nu in en ontvang 4 ademhalingsoefeningen.

Naam*

Kan jij niet wachten en wil je hier direct meer over weten? Wil jij aan de slag met jouw ademhaling en gezondheid. Kijk dan naar onderstaand aanbod om te zien wat voor jou passend is.

Ademtraject

In een persoonlijk adem traject vind je maatwerk, persoonlijke aandacht en nog meer verdieping. Dan werk ik samen met jou 1 op 1 aan je ademhaling, maar tijdens het traject gaat het verder dan dat. Je krijgt meer inzichten over jezelf, komt meer tot jezelf en krijgt mooie handvaten waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Ademtraject

Events

Tijdens de verschillende events heeft de adem een belangrijke rol tijdens het programma, bekijk de pagina events voor een overzicht van de workshops en data.