ZAKELIJK

Als ondernemer weet je, als geen ander, wat beste investeringen zijn. Één ervan is investeren in je werknemers en jezelf. Dit kan zijn in de vorm van persoonlijke één op één trajecten, workshops, een vitaliteitsweek of een nog te bedenken vorm.

Ik kom graag met jou in gesprek om te sparren waar wensen, uitdagingen en doelen liggen en hoe we deze samen kunnen bereiken. Denk hierbij aan gezondheid, welzijn, teambuilding, optimalisatie, effectiviteit en meer. Dit zowel voor het individu als voor groepen.

“Invest in yourself. It pays the best interest ”

Samenwerking

Heb je een event, workshop, retraite,… op je planning en je bent op zoek naar een mooie invulling of bijdrage op het gebied van welzijn en gezondheid? Hierbij kan ademwerk en/of koudetraining een mooie toevoeging zijn. Neem contact op met mij, zodat we samen meer invulling kunnen geven aan het event.

Meer ontspanning

Meer vitaliteit

Meer energie

Meer…

Ademwerk

Ademen doe je de hele dag en ademen heeft invloed op jouw welzijn. Ademen heeft invloed op stress, spanning, spijsvertering, slaap, hoofdpijn en zoveel meer. Door te werken aan jouw manier van ademen heb je het, de tools, zelf in handen. Goed ademen is de beste investering in jezelf.

Stress & Mindset

Met ademwerk heb je al veel invloed op je stress, maar het kan zijn dat je specifieke uitdagingen tegenkomt. Daarbij kan het helpend zijn om op jouw onderbewuste te ontstressen en helpende overtuigingen te installeren waardoor je minder stress gaat ervaren.

Koudetraining

Bij koudetraining komt heel veel samen. Koudetraining heeft invloed op je fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. Daarnaast is het een samenkomst van ademwerk, stress en mindset. Het is een prachtige manier om meer te leren over jezelf en waar je toe in staat bent.