Online ademcursus

werk aan je welzijn  

Online ademcursus

Als ademcoach is het mijn doel om mensen tot zichzelf te brengen, meer ontspanning te laten ervaren en ze fysiek en mentaal sterker te maken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat, wanneer je werkt aan deze punten, je het leven gaat leiden dat jij voor ogen hebt. Een leven waarin jij je goed voelt en meer plezier ervaart. Mijn agenda laat niet toe dat ik iedereen met die wens kan helpen, maar om daarin toch te voorzien is de online cursus ontwikkeld.

In de online cursus ga jij zelf aan de slag met je ademhaling. Dit doe je door middel van het bekijken van de instructievideo’s (14 video’s / 90 minuten lesmateriaal) waarin verschillende facetten van de methode worden uitgelegd. Naast de instructievideo’s zijn er de veel gestelde vragen, een schema, een mp3, maar heb je ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Wanneer je het schema aan zou houden leer je binnen 28 dagen de methode. Het schema is daarbij een richtlijn, jouw snelheid is ok en dat bepaalt ook hoe snel jij de methode leert. Ik vind het belangrijker dat je het goed doet dan dat je snel bent.

Een uitgebreide cursus waarin jij anders leert ademen wat invloed heeft op je algehele welzijn, het is een kleine investering met grote waarde. Door de kosten laag te houden is het voor iedereen toegankelijk en verspreid ademwerk en de positieve invloed op het welzijn zich sneller.

Online ademcursus

Online ademcursus

 40,00

Bestellen

meer info

+ Langdurig toegang
+ Makkelijk en overzichtelijk
+ Verbetering algehele welzijn

De voordelen

  • Minder stress
  • Meer zelfvertrouwen
  • Betere controle lichaamsgewicht
  • Verbetering in astma, bronchitis en apneu
  • Versterkte core
  • Meer rust, ontspanning
  • Hyperventilatie, migraine e.a. oplossen
  • Verbetering van je hartritme en bloeddruk

Waar bestaat de online ademcursus uit

De online ademcursus bestaat uit 11 lessen, die je kan aan de hand van het schema kan doorlopen binnen 28 dagen. Dan heb je de eerste 4 stappen van de ademmethode geleerd, wat je verschillende voordelen oplevert wanneer je de oefening regelmatig doet. Onderstaand een uitleg van de verschillende lessen.

Nulmeting
Voor je begint aan de methode ga je kijken waar je op dat moment staat. Door een test en een formulier krijg je inzicht in jezelf en je ademhaling. Door het formulier kan je, je vooruitgang meten aan het einde van de ademcursus.

Uitleg ademcursus
Om de cursus beter te begrijpen en te volgen krijg je een korte uitleg over de cyclus, de opbouw en een schema die je kan hanteren tijdens de cursus.

Houding
De juiste houding draagt bij aan de kwaliteit van de oefening, maar ook in jouw dagelijkse leven.

Aandachtspunten
Voor je begint met ademen is het goed om te weten hoe je vasthoud, loslaat, wat retentie is en wat je moet doen mocht je ademnood hebben.

Verdiepen
In de lessen 5 t/m 8 van de ademcursus doorloop je de verschillende stappen om je adem naar benden te krijgen. Je lager in aantallen, maar ook lager in het lichaam.

Verbinden
Om te verdiepen maar je gebruik van stops wat ervoor zorgt dat je in- en uitademing niet vloeiend in elkaar overlopen. Hier leer je dit te verbinden.

Versnellen
Nu je adem laag en verbonden hebt is het zaak om deze in balans te brengen, dit bereik je door de adem te versnellen.

Eindmeting
Na het doorlopen van het gehele traject heb je mooie stappen gezet, in de eindmeting ga je kijken hoe zich dit vertaalt.

Toegang tot de cursus.
Na aanschaf van de online adem cursus heb je minimaal 1 jaar toegang tot de cursus.

“The quality of our breath expresses our inner feelings.”

T.K.V. Desikachar

Online ademcursus bestellen

De online ademcursus vraagt van jou een kleine investering in tijd en geld, maar deze investering betaald zich snel uit. Na het doorlopen van de cursus beschik jij over een tool waarmee je vele voordelen kan behalen voor jouw gezondheid en welzijn.

Bestellen     40,00   

martin-review

Als je écht openstaat voor verandering (in jezelf) en openstaat voor de (mindful) manier van, is dit programma het geld dubbel en dwars waard. Niels heeft hier alle zijn kennis in gestopt en heeft hier merkbaar zijn ziel en zaligheid ingestopt. Lees meer…

Martin Kerkhof

Ademcoach Niels Scholten

Mijn naam is Niels Scholten en ik ben coach/trainer op het gebied van ademhalen, stress management en mindset. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is wanneer je de regie uit handen hebt gegeven. Je leeft een leven dat niet van jou is, dat zorgt voor onrust, weinig energie, niet weten wat jou gelukkig maakt. Uit diezelfde ervaring weet ik ook dat het mogelijk is om dit te veranderen. Daarbij is jouw adem een prachtige en natuurlijke tool. Wil je meer over mij weten? Dan nodig ik je uit om de pagina over mij te lezen. Dit geeft iets meer inzicht in wie ik ben en waar ik vandaan kom.

Heb je vragen voor mij?

Neem contact met mij op of laat hier jouw gegevens achter en ik neem contact met jou op.