ADEM JE VRIJ

 

Een gezonde ademhaling geeft jou rust, ontspanning en vrijheid. Adem is leven!

Heel veel mensen staan niet stil bij hun manier van ademen, waarschijnlijk jij ook niet. Dit is op zich niet vreemd, maar wat heel logisch is, omdat je het doet zonder erbij over na te denken. Dat wil alleen niet zeggen dat je het ook op de juiste manier doet. Door verschillende redenen kun je een verkeert adempatroon hebben ontwikkeld dat invloed heeft op jouw welzijn en gezondheid.

Een verkeerd adempatroon heeft hierop veel invloed. Zo heeft jouw adem invloed op onder andere je kwaliteit van slaap, de balans tussen inspanning en ontspanning, je spijsvertering, je energie, je immuunsysteem, leven in je hoofd in plaats van in je lichaam. Dit zijn een aantal voorbeelden lees er meer onderaan deze pagina. Adem heeft invloed op je hele systeem, tegen welke problemen en uitdagingen loop jij aan?

“The quality of our breath expresses our inner feelings.”

T.K.V. Desikachar

Gezonder leven

Hoe zou het zijn als de problemen en uitdagingen waar je tegen aanloopt verdwijnen? Hoe zou dan je leven eruit komen te zien? Dat zal toch een gelukkig en bevrijdend gevoel geven? Door aan de slag te gaan met jouw manier van ademen heb je grote invloed op jouw welzijn en gezondheid. Jij kunt jezelf vrij ademen en dat is een les die je voor de rest van je leven meeneemt en gebruik van kan maken. Kortom een investering die zich altijd laat uitbetalen.

Wacht niet langer, want dit is allemaal haalbaar. Dit gun jij jezelf toch ook?

MP3

Wanneer je laagdrempelig kennis wilt maken met ademwerk zijn de gratis ademhalingsoefeningen een mooie oplossing. Je maakt al werk van een gezonde en juiste ademhaling.

Meer info

Workshop

Tijdens de adem workshop gaan we samen aan de slag met de adem, je krijgt inzichten in je eigen ademhaling, maar ook de verschillende manieren van ademen. Er zit meer in adem dan je denkt.

Meer info

Coaching

In het ademtraject werk je, één op één of in een klein groepje, aan je manier van ademen. Je krijgt meer inzicht in de staat van zijn, stress en ontspanning en een gezonde ademhaling. Je leert beter omgaan met stress en hoe je jezelf meer rust en ontspanning kan geven.

Meer info

Verbonden

Tijdens een verbonden ademhaling sessie werken we 1 op 1. Doormiddel van jouw intentie, lichaamswerk en verbonden ademen verdwijnen filters en worden poorten geopend die jou kunnen helpen om in contact te komen met emoties. Deze emoties kunnen zich in verschillende vormen aandoen. Na een verbonden ademhaling ervaar je meer fysieke, mentale, emotionele en energetische balans.

Meer info

Ik wil meer gezondheid en welzijn ervaren!

Schrijf je nu in en ontvang 4 ademhalingsoefeningen.

Naam*

Ademcirkel

Tijdens de ademcirkel staat de adem centraal, waarbij je wordt meegenomen in een onderdeel rondom ademwerk. Dit kan zijn dat je mee wordt genomen in de verbonden ademhaling, een andere moment kan het een meer technische uitleg zijn, een ademreis of misschien wel een combinatie. Aan het einde van de avond ga je weer wijzer naar huis dan toen je kwam.

Een Ademcirkel biedt je een schat aan voordelen:

 • Het aanleren van een bewust en gezond adempatroon
 • Het ervaren van meer energie, kracht en focus
 • Diepgaande ontspanning
 • Het verminderen van spanning en stress
 • Het verwerken van (onbewuste) emoties
 • Inzicht krijgen in je persoonlijke vragen of thema’s

Info

Begeleider: Mischa & Niels
Locatie: Kampen

Investering:  40,00

inclusief  thee, water

Min, aantal deelnemers 4
Max, aantal deelnemers 10

oktober 2023
ma di wo do vr za zo
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Aanmelden via agenda

Neem contact  op wanneer aanmelden niet lukt.

Coaching

Een juiste ademhaling tijdens het rusten, maar ook tijdens inspanning, draagt bij aan jouw gezondheid en welzijn gedurende de hele dag. Dit heeft invloed op jouw gezondheid wanneer je wakker bent, maar ook wanneer jij slaapt. Tijdens het traject wordt de huidige manier van ademen, de doelstelling en intentie in kaart gebracht. Vanuit daar gaan we werken aan de ademhaling waarbij een aantal stappen de rode draad zijn voor het ademwerk. Dit bestaat uit de houding, het verdiepen van de adem, omgaan met stress, CO2 tolerantie verhogen en hoe kan je ontstressen.

Meer info ademtraject

1 op 1 coaching

Begeleider: Niels Scholten
Locatie: IJsselmuiden

Investering: €750,- inc. btw

Duur: 6 uur (verdeelt over 6 weken)

Andere locatie in overleg

Meer info

Groepscoaching

Begeleider: Niels Scholten
Locatie: IJsselmuiden

Investering: €400,- inc. btw

Duur: 8 uur (verdeelt over 6 weken)

Min, aantal deelnemers 4
Max, aantal deelnemers 6

Andere locatie in overleg

Meer info

Verbonden ademen

De verbonden ademhaling is een techniek waarbij je de in- en uitademing aan elkaar gaat verbinden. Voor we beginnen aan deze sessie hebben we eerst een intake om helder te krijgen wat jouw intentie is, waar je momenteel een uitdaging hebt. Dit kan fysiek, mentaal, emotioneel en/of energetisch zijn. De intake staat los van de sessie, zodat we tijdens de sessie kunnen werken met en aan jouw doel. Tijdens de sessie gaan we aan de slag met het lichaam om deze klaar te maken voor de verbonden ademhaling. Na het lichaamswerk starten we de verbonden ademhaling, om aan het eind rustig te landen en te integreren. De sessie kan op vele vlakken invloed hebben, een aantal voorbeelden zijn; ontspanning, meer energie, emotionele balans, bewustzijnsverruiming of heling op fysiek, mentaal, emotioneel of energetisch vlak.

1 op 1

Begeleider: Niels Scholten
Locatie: IJsselmuiden

Investering:

1e sessie / €230,- inc. btw
2e sessie / €200,- inc. btw

Duur:

1e sessie / 150 min. (intake + sessie)
2e sessie / 120 min. (sessie)

Andere locatie in overleg

Voordelen van ademwerk

 • Minder stress
 • Meer zelfvertrouwen
 • Betere controle lichaamsgewicht
 • Verbetering in astma, bronchitis en apneu
 • Versterkte core
 • Meer rust, ontspanning
 • Hyperventilatie, migraine e.a. oplossen
 • Verbetering van je hartritme en bloeddruk