ADEM JE VRIJ

 

Een gezonde ademhaling geeft jou rust, ontspanning en vrijheid. Adem is leven!

Heel veel mensen staan niet stil bij hun manier van ademen, waarschijnlijk jij ook niet. Dit is op zich niet vreemd, maar wat heel logisch is, omdat je het doet zonder erbij over na te denken. Dat wil alleen niet zeggen dat je het ook op de juiste manier doet. Door verschillende redenen kun je een verkeert adempatroon hebben ontwikkeld dat invloed heeft op jouw welzijn en gezondheid.

Een verkeerd adempatroon heeft hierop veel invloed. Zo heeft jouw adem invloed op onder andere je kwaliteit van slaap, de balans tussen inspanning en ontspanning, je spijsvertering, je energie, je immuunsysteem, leven in je hoofd in plaats van in je lichaam. Dit zijn een aantal voorbeelden, maar adem heeft invloed op je hele systeem. Tegen welke problemen en uitdagingen loop jij aan?

“The quality of our breath expresses our inner feelings.”

T.K.V. Desikachar

Gezonder leven

Hoe zou het zijn als de problemen en uitdagingen waar je tegen aanloopt verdwijnen? Hoe zou dan je leven eruit komen te zien? Dat zal toch een gelukkig en bevrijdend gevoel geven? Door aan de slag te gaan met jouw manier van ademen heb je grote invloed op jouw welzijn en gezondheid. Jij kunt jezelf vrij ademen en dat is een les die je voor de rest van je leven meeneemt en gebruik van kan maken. Kortom een investering die zich altijd laat uitbetalen.

Wacht niet langer, want dit is allemaal haalbaar. Dit gun jij jezelf toch ook?

MP3

Wanneer je laagdrempelig kennis wilt maken met ademwerk zijn de gratis ademhalingsoefeningen een mooie oplossing. Je maakt al werk van een gezonde en juiste ademhaling.

Meer info

Workshop

Tijdens de adem workshop gaan we samen aan de slag met de adem, je krijgt inzichten in je eigen ademhaling, maar ook de verschillende manieren van ademen. Er zit meer in adem dan je denkt.

Meer info

Online cursus

In de online cursus leer je stap voor stap je houding te verbeteren, verdieping in je ademhaling te krijgen met tot gevolg een gezondere en betere manier van ademen.

Meer info

Coaching

In het ademtraject werk je, één op één of in een klein groepje, aan je manier van ademen. Je krijgt meer inzicht in de staat van zijn, stress en ontspanning en een gezonde ademhaling. Je leert beter omgaan met stress en hoe je jezelf meer rust en ontspanning kan geven.

Meer info

Workshop

De adem workshop is een dag om niet snel te vergeten. Tijdens de dag ga je met gelijkgestemden verbinden met je ademhaling, jezelf en de groep. Je krijgt inzicht in jouw manier van ademen, wat je kan doen met je adem en kom je door middel van de ademreis tot een diepe ontspanning. In dit persoonlijke proces kom je in contact met jouw innerlijke kracht en jouw volle potentieel.

Info

Begeleider: Niels Scholten
Locatie: IJsselmuiden

Investering:  30,00

inclusief  thee, water

Min, aantal deelnemers 4
Max, aantal deelnemers 8

Programma

Inchecken + voorstellen
Ademhalingsoefeningen / theorie
Ademreis

(3 uur)

Meer info

augustus 2022
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Aanmelden via agenda

Neem contact  op wanneer aanmelden niet lukt.

Online cursus

Info

In de online cursus ga jij zelf aan de slag met je ademhaling. Dit doe je door middel van het bekijken van de instructievideo’s (14 video’s / 90 minuten lesmateriaal) waarin verschillende facetten van de methode worden uitgelegd. Naast de instructievideo’s zijn er de veel gestelde vragen, een schema, een mp3, maar heb je ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Programma

– Nulmeting
– Uitleg ademcursus
– Houding
– Aandachtspunten
– Verdiepen
– Verbinden
– Versnellen
– Eindmeting

Meer info

Bestellen   €150,- / €99,-   

Coaching

Een juiste ademhaling tijdens het rusten, maar ook tijdens inspanning, draagt bij aan jouw gezondheid en welzijn gedurende de hele dag. Dit heeft invloed op jouw gezondheid wanneer je wakker bent, maar ook wanneer jij slaapt. Tijdens het traject wordt de huidige manier van ademen, de doelstelling en intentie in kaart gebracht. Vanuit daar gaan we werken aan de ademhaling waarbij een aantal stappen de rode draad zijn voor het ademwerk. Dit bestaat uit de houding, het verdiepen van de adem, omgaan met stress, CO2 tolerantie verhogen en hoe kan je ontstressen.

1 op 1 coaching

Begeleider: Niels Scholten
Locatie: IJsselmuiden

Investering: €800,- inc. btw

Duur: 8 uur (verdeelt over 8 weken)

sessie 1: 4 uur
sessie 2: 3 uur
sessie 3: 1 uur

Andere locatie in overleg

Meer info

Groepscoaching

Begeleider: Niels Scholten
Locatie: IJsselmuiden

Investering: €400,- inc. btw

Duur: 8 uur (verdeelt over 8 weken)

sessie 1: 4 uur
sessie 2: 3 uur
sessie 3: 1 uur

Min, aantal deelnemers 4
Max, aantal deelnemers 6

Andere locatie in overleg

Meer info

Voordelen van ademwerk

  • Minder stress
  • Meer zelfvertrouwen
  • Betere controle lichaamsgewicht
  • Verbetering in astma, bronchitis en apneu
  • Versterkte core
  • Meer rust, ontspanning
  • Hyperventilatie, migraine e.a. oplossen
  • Verbetering van je hartritme en bloeddruk