ADEM JE VRIJ

 

Een gezonde ademhaling geeft jou rust, ontspanning en vrijheid. Adem is leven!

Heel veel mensen staan niet stil bij hun manier van ademen, waarschijnlijk jij ook niet. Dit is op zich niet vreemd, maar wat heel logisch is, omdat je het doet zonder erbij over na te denken. Dat wil alleen niet zeggen dat je het ook op de juiste manier doet. Door verschillende redenen kun je een verkeert adempatroon hebben ontwikkeld dat invloed heeft op jouw welzijn en gezondheid.

Een verkeerd adempatroon heeft hierop veel invloed. Zo heeft jouw adem invloed op onder andere je kwaliteit van slaap, de balans tussen inspanning en ontspanning, je spijsvertering, je energie, je immuunsysteem, leven in je hoofd in plaats van in je lichaam. Dit zijn een aantal voorbeelden lees er meer onderaan deze pagina. Adem heeft invloed op je hele systeem, tegen welke problemen en uitdagingen loop jij aan?

“The quality of our breath expresses our inner feelings.”

T.K.V. Desikachar

Gezonder leven

Hoe zou het zijn als de problemen en uitdagingen waar je tegen aanloopt verdwijnen? Hoe zou dan je leven eruit komen te zien? Dat zal toch een gelukkig en bevrijdend gevoel geven? Door aan de slag te gaan met jouw manier van ademen heb je grote invloed op jouw welzijn en gezondheid. Jij kunt jezelf vrij ademen en dat is een les die je voor de rest van je leven meeneemt en gebruik van kan maken. Kortom een investering die zich altijd laat uitbetalen.

Wacht niet langer, want dit is allemaal haalbaar. Dit gun jij jezelf toch ook?

MP3

Wanneer je laagdrempelig kennis wilt maken met ademwerk zijn de gratis ademhalingsoefeningen een mooie oplossing. Je maakt al werk van een gezonde en juiste ademhaling.

Meer info

Workshop

Tijdens de adem workshop gaan we samen aan de slag met de adem, je krijgt inzichten in je eigen ademhaling, maar ook de verschillende manieren van ademen. Er zit meer in adem dan je denkt.

Meer info

Coaching

In het ademtraject werk je, één op één of in een klein groepje, aan je manier van ademen. Je krijgt meer inzicht in de staat van zijn, stress en ontspanning en een gezonde ademhaling. Je leert beter omgaan met stress en hoe je jezelf meer rust en ontspanning kan geven.

Meer info

Workshop

Tijdens de adem workshop maak je contact met jouw intentie, de groep en met jouw adem. Dit is het startpunt waaruit we gezamenlijk vertrekken. Om uiteindelijk via de ademreis de verschillende manieren van ademen te voelen en te ervaren. Een mooie ervaring met verbinding en inzichten die je meeneemt in jouw rugzak.

Info

Begeleider: Niels Scholten
Locatie: IJsselmuiden

Investering:  30,00

inclusief  thee, water

Min, aantal deelnemers 4
Max, aantal deelnemers 8

Programma

Inchecken + voorstellen
Adem
Ademreis

(2 uur)

april 2023
ma di wo do vr za zo
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Aanmelden via agenda

Neem contact  op wanneer aanmelden niet lukt.

Coaching

Een juiste ademhaling tijdens het rusten, maar ook tijdens inspanning, draagt bij aan jouw gezondheid en welzijn gedurende de hele dag. Dit heeft invloed op jouw gezondheid wanneer je wakker bent, maar ook wanneer jij slaapt. Tijdens het traject wordt de huidige manier van ademen, de doelstelling en intentie in kaart gebracht. Vanuit daar gaan we werken aan de ademhaling waarbij een aantal stappen de rode draad zijn voor het ademwerk. Dit bestaat uit de houding, het verdiepen van de adem, omgaan met stress, CO2 tolerantie verhogen en hoe kan je ontstressen.

Meer info ademtraject

1 op 1 coaching

Begeleider: Niels Scholten
Locatie: IJsselmuiden

Investering: €750,- inc. btw

Duur: 6 uur (verdeelt over 6 weken)

Andere locatie in overleg

Meer info

Groepscoaching

Begeleider: Niels Scholten
Locatie: IJsselmuiden

Investering: €400,- inc. btw

Duur: 8 uur (verdeelt over 6 weken)

Min, aantal deelnemers 4
Max, aantal deelnemers 6

Andere locatie in overleg

Meer info

Voordelen van ademwerk

  • Minder stress
  • Meer zelfvertrouwen
  • Betere controle lichaamsgewicht
  • Verbetering in astma, bronchitis en apneu
  • Versterkte core
  • Meer rust, ontspanning
  • Hyperventilatie, migraine e.a. oplossen
  • Verbetering van je hartritme en bloeddruk