JE VERLEDEN IS NIET JOUW HEDEN NOCH JOUW TOEKOMST

Leef je eigen leven

Vele jaren leefde ik niet mijn eigen leven. Ik leefde niet voor mezelf, maar deed wat er van mij verwacht werd of wat ik dacht dat er van mij verwacht werd. Het kostte me veel energie en maakte mij niet gelukkig , verre van dat. Ik leefde onbewust en leefde niet mijn leven, maar die van een ander. Ik zat gevangen in het voldoen aan verwachtingen, ik zat gevangen in mijn hoofd. Mijn hoofd was continu bezig, continu in beweging. Ik leefde in angst, ik stond constant aan om maar te presteren en te voldoen. Het gevolg hiervan was een burn-out en een depressie. Dat was er nodig om mij wakker te schudden om mijzelf te bevrijden.

Ik leef nu een gelukkig leven. Ik voel in mijn kern de stabiliteit en de vrijheid om te leven. Ik ben mij veel meer bewust van mijzelf en mijn omgeving, zodat ik kan voelen wat passend is voor mij en wat mij energie geeft. Dit geeft mij innerlijke rust en vrijheid, wat als resultaat heeft veel meer vertrouwen. Ik leef nu mijn leven en niet die van een ander.

Niels Scholten

Coach / Trainer
Ademwerk
Stress & Mindset
Winterzwemmen

Dit is typisch Niels

  • Ik ben vaak op zoek naar de waarom. Waarom doen we wat we doen, denken we wat we denken en hoe kunnen we dat veranderen.
  • Ik zie mijzelf als spiritueel en vraag jij je nu af “ Wat is dat nou eigenlijk”. Ik probeer dat spirituele, voor mijzelf, wel zo nuchter mogelijk te benaderen.
  • Ik kijk serieus naar het leven, maar ook met een knipoog en een lach.

 

Visie

Ik gun iedereen de vrijheid in zichzelf te vinden, zodat iedereen leeft vanuit zijn potentie. Je leeft dan het leven dat voor jou bedoeld is. Om dat leven te leven is het nodig om te onderzoeken wat daar nog tussen staat. Word bewust van jezelf, je overtuigingen, je patronen, je gedragingen. Wat wil jij wel en wat wil jij niet.
Als je mij zou kennen dan weet je.

Ik gun jou vrijheid.

Ik gun jou de vrijheid in jezelf, die ik ook ervaar. De reis die ik heb afgelegd op het gebied van zelfontwikkeling is er een met vallen en opstaan, een reis die blijft doorgaan. Deze reis heeft mij veel kennis en inzicht gegeven. Een reis die mij vrijheid heeft gegeven. Deze kennis deel ik graag met jou, zodat jij je voordeel hiermee kan doen.

Gun jij het jezelf om vrij te zijn en ben ik de persoon om jou te begeleiden? Neem dan contact op.