ASTMA

ASTMA

Heb jij vaak last van benauwdheid, misschien wel een piepende adem, je moet vaak hoesten. Dan is de kans groot dat je al weet dat je astma doet of dat het goed is om op onderzoek uit te gaan. Het is namelijk niet iets dat voor jou helpend is. Hou zou het zijn om vrijer te ademen?

Ik schrijf bewust al dat je astma doet en dat je het niet hebt. Je bent het niet, je hebt het niet, maar je doet het. Dat doen komt ergens vandaan, dat wordt ergens getriggerd. Dit kan meerdere oorzaken hebben, opzoek gaan naar deze oorzaak gaat jou vrijheid geven. Niet alleen op het gebied van vrijere ademen, maar van vrijer leven.

De oplossing zal in mijn optiek niet liggen in het gebruik van medicatie. Daarmee wil ik niet zeggen dat het niet helpend kan zijn, maar het pakt de gevolgen aan, maar niet de oorzaak. Op kort termijn zal het misschien helpen, maar op de lange termijn niet. De echte winst zit in het aanpakken van de oorzaak, maar ik denk dat ook veel gevolgen kunnen worden opgelost met een natuurlijke manier.

Wanneer jij aan de slag gaat met je adem door middel van ademhalingsoefeningen ga jij jezelf verbeteren. Je raakt gewend aan een meer CO2 in je bloed, je CO2 tolerantie gaat omhoog. Zonder heel technisch te worden, maar wanneer jij een hogere CO2 tolerantie hebt, ga je minder ademen, staan je vaten wijder en adem je jezelf gezond.

Er ligt zoveel te winnen voor jou door bewust en actief te gaan werken met jouw adem. Laat mij jou daarin ondersteunen en helpen en zo werken wij aan meer vrijheid voor jou. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Ons lichaam heeft geen stem en kan niet letterlijk praten met ons. Het lichaam heeft de mogelijkheid om zich te uiten via het lichaam. Wanneer er fysieke ongemakken zijn is dat het lichaam dat spreekt, het wil jou iets vertellen. Leer de taal te begrijpen, te onderzoeken, wees er nieuwsgierig naar. Wil jij weten wat astma jou te zeggen heeft? Stuur mij een bericht en ik vertel je er meer over.

Niels Scholten | Niels Scholten Coaching & Training

Coaching, trainingen, begeleiding en sparringpartner en meer, als eigenaar heb je meerdere rollen te vervullen. Daarbij is de ene rol leuker, geeft energie en gaat je “goed” af en de andere geeft meer uitdaging. Zo is het schrijven van blogs een combinatie van uitdagend, maar ook leuk :)