Greenhabit & Adem

Waarom stoppen mensen met goede voornemens? Zodra mensen in omstandigheden terechtkomen waarbij stress, verdriet, eenzaamheid of armoede een rol speelt, stoppen we direct met goede voornemens. Greenhabit is een positieve gezondheidsreis die zorgt voor het ontwikkelen van gezonde en duurzame gedragsverandering. In deze reis is jouw adem een tool die dit nog meer kracht kan bijzetten.

Op het eerste gezicht is de adem iets dat we fysiek doen en daarom ook alleen daar invloed op heeft, maar de adem heeft ook invloed op hoe jij je mentaal en emotioneel voelt. Ademen is iets dat we onbewust doen, maar bewust kunnen beïnvloeden. Dit maakt de adem een brug tussen ons bewuste en onderbewuste.

Masterclass

In deze masterclass word jij meegenomen in jouw manier van ademen. Je wordt meer bewust van jouw ademhaling gedurende de dag. Je ervaart verschillende manieren van ademen en wat dit met jou doet. Gevolgd door meer uitleg over de ademhaling en wat dit voor jou betekent. Aan het einde heb jij meer inzicht in de adem en hoe jij het kunt inzetten.