MAAR NATUURLIJK

De kracht van…

Met de groep verblijf je een weekend in de prachtige natuur. In die natuur zal jij een reis gaan maken naar jou eigen natuur. Weg van de maatschappij, weg van verwachtingen, weg van verplichtingen. Alleen jij en de natuur..

Vrijdagavond loop je met je spullen door het bos naar de locatie. De reis is al begonnen… het startpunt om dieper in jezelf en de natuur te zakken. Het weekend gaat een innerlijke reis worden, een persoonlijk proces, maar met de veiligheid van de groep en de kracht van de natuur om je heen. Een weekend waarin je nieuwe inzichten mag opdoen over jezelf, inzichten die jou verder helpen op jouw unieke pad.

Door gebruik te maken van de 4 elementen, aarde, lucht, vuur, water word je geholpen om nog dieper te zakken in jou proces. Stap voor stap wordt elk element aangesproken.

Het weekend is een reis van verbinden, ontwikkelen, het krijgen van inzichten. Hierin werk je op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch vlak. Je vult je rugzak met mooie herinneringen en ervaringen om vanuit daar je reis bepakt weer verder te maken.

Aarde: staat voor gronding, in het hier en nu zijn, stabiliteit en vertrouwen. Wij zullen gedurende het hele weekend continu terug gaan naar de aarde. Onze wortels diep in de grond doen zakken om zo een stevige basis te creëren.

Lucht: staat in verbinding met het denken, logica zoeken, analyserend, maar staat ook voor ruimdenkend, rustig en kalm. Door middel van onze ademhaling komen we in aanraking met het element lucht.

Vuur: staat voor transformatie, licht en kracht. Ook zorgt vuur voor warmte en gezelligheid. Door een vuurproef zullen wij je laten zien waar voor jou de transformatie zit en geven wij tools om jou vuur weer te laten branden. Het vuur in jou leven weer terug te vinden, terug in jou kracht.

Water: staat voor voelen, flexibel, luisteren, opmerkzaam zijn. Het element water wordt vertegenwoordigd door het ijsbad. Het ijsbad is een proces van vasthouden en mogen loslaten. De boel voelen en laten stromen.

“Look deep into nature, and then you will understand everything better.”

Albert Einstein

Voor wie

Voor mannen en vrouwen die meer willen leren over zichzelf, die zich nog meer bewust willen zijn van hun lichaam en mind. Zodat zij keuzes in hun leven kunnen maken die passen bij hun eigen natuur. Mannen en vrouwen die tools willen leren om beter om te gaan met stress, spanning en weerstand. Waardoor er meer zelfvertrouwen en veerkracht in je leven komt.

Mannen en vrouwen die hun grenzen willen verleggen door buiten je comfortzone te gaan. Hoe eng of spannend je het misschien ook wel vind. Als jij opzoek bent naar jouw eigen natuur, je hoofd even uit wil zetten en helemaal in je lichaam te zijn en je mentale weerbaarheid wil vergroten… Dan is dit weekend waar jij bij moet zijn!

Wacht niet langer en ga voor die unieke en bijzondere ervaring.

Pas als je het hebt geprobeerd weet je hoe het is.
Meld je nu aan voor het weekend Maar Natuurlijk.

Info

Begeleiding: Aljo, Niels, Sabine
Locatie: Sallandse Heuvelrug

Datum: 11 – 13 februari

Aankomst: vrijdag 19:00
Vertrek: zondag 17:00

Bijdrage: € 495,-

Max, aantal deelnemers 12

april 2024
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Aanmelden via agenda

Waarom Maar Natuurlijk

Een weekend doorbrengen in de natuur en de 4 elementen geeft je mooie en vernieuwende inzichten. Het is een proces waarin je bewustzijn wordt vergroot, maar ook op onderbewust vlak zijn er meerdere transformaties. Het geeft je persoonlijke ontwikkeling een enorme boost waarvan je de vruchten lang na het weekend nog zal plukken. Een ervaring die je niet wilt missen.

Aljo

Ik ken geen huis, maar wel een thuis. Lange tijd leef ik al niet meer tussen stenen muren, maar vind ik mijn huis op het water, in een yurt of ben ik op reis. Mijn thuis is in de natuur, waar dan ook. In Scandinavië vind ik de dichtstbijzijnde wildernis. De oorverdovende stilte waar ik intens van houd. Lapland voelt als thuiskomen en de outback van Australië brengt me bij een gevoel van ultieme vrijheid.

Vanuit mijn vertrouwen, innerlijke rust en een scherp waarnemingsvermogen, faciliteer ik door de buitenweken, weekenden en reizen, een omgeving voor een ieder die zijn of haar natuurlijke verbinding terug met zichzelf weer wil ervaren. Ik ga uit van al het eigen wijze, dat je meeneemt wat voor jou klopt en integreert wat als natuurlijk voor jou aanvoelt.

Niels

Vele jaren leefde ik niet mijn eigen leven. Ik leefde niet voor mezelf, maar deed wat er van mij verwacht werd of wat ik dacht dat er van mij verwacht werd. Het resultaat een burn-out en een depressie. Dat was er nodig om mij wakker te schudden en mijzelf te bevrijden, opzoek naar wie ik ben en wat ik wil. Dit pad dat ik bewandelen heeft mij vele inzichten gegeven in mijzelf, maar geeft me ook de bagage om dit mee te nemen in mijn coaching.

In mijn coaching maak ik gebruik van een combinatie van mijn eigen ervaringen en inzichten, ademwerk, algemene coaching, verandering op onderbewust niveau en de kracht van ijswater. In mijn coaching hecht ik veel waarde aan vertrouwen, veiligheid en het proces van de ander. Dit zet ik neer door middel van mijn rust, invoelen en vertrouwen. Vertrouwen in het proces, de persoon en mijzelf.

Sabine

Creatieve duizendpoot en initiator van het elementen weekend.

Ik ben werkzaam als Grafisch ontwerper en goudsmid en werkt daarbij volledig vanuit verbinding. Dat doe ik door verbinding te maken op zielsniveau. Daar luister ik naar de fluisteringen van de ziel om van daaruit een passend grafisch ontwerp of sieraad te maken. Dit doe ik als zelfstandig ondernemer.

Elke ondernemer weet dat zodra je voor jezelf gaat werken er een baklading persoonlijke ontwikkeling bij komt… Zit ik echt niet altijd op te wachten, maar ik ben dankbaar dat ik het aangegaan ben. Daarbij heb ik Aljo en Niels ontmoet. Van hun heb ik veel geleerd en met hun heb ik veel mooie ervaringen mogen delen. Die ervaringen en lessen gun ik een ander ook en ik hoop dat wij door onze krachten te bundelen mensen een stap verder kunnen helpen op hun unieke reis.