Op vele gebieden vooruitgang

Ademen is toch wel 1 v.d. belangrijkste voedingen in ons leven. Het is iets wat vanzelf gebeurt maar toch ook heel erg gestuurd kan worden door bijv. onze emoties, patronen….

Als coach weet ik dat en ben ik blij met de verdieping die ik mocht maken bij Niels. Ik heb ‘Natuurlijk Ademen’ online gevolgd. Ook al heb ik door mijn coach- en yogaervaring al veel bewustzijn op mijn adem. Deze workshop waarbij ik in stappen een nog natuurlijkere manier van ademen mocht ervaren heeft gemaakt dat ik er nog meer bewustzijn op heb. Ik adem nog lager in mijn buik waardoor ik meer verbinding voel met mijzelf en de aarde. Ik voel me meer ontspannen en mijn fysieke houding is er ook op vooruit gegaan.

En naarmate ik er langer mee bezig ben ervaar ik op vele gebieden vooruitgang en meer bewustzijn. Online was goed, Niels heeft duidelijke video’s en staat altijd klaar om daarbuiten te helpen. Daarnaast was het in mijn eigen tempo eigen mogen maken erg fijn en ben ik zeker nieuwsgierig naar de rest van zijn aanbod.

Coach
Sanne Grijmans