WERKWIJZE

Voor een goed coaching traject zijn voor mij een aantal dingen van groot belang. Ik vind het belangrijk dat er de juiste klik is tussen jou en mij. Naast de klik is het belangrijk om jouw hulpvraag helder en duidelijk te hebben. Wat is het dat jij wilt halen uit het coaching traject. Dit alles wordt duidelijk in het kennismakingsgesprek.

In dit gesprek vertel jij jouw verhaal en stel ik vragen, daar waar nodig is, voor een duidelijk beeld. Ik vertel over de mogelijkheden die ik kan bieden en welke mij passend lijken voor jouw hulpvraag. Dit kan zijn door middel van ademwerk, stress & mindset, koudetraining of een combinatie van deze mogelijkheden.

Wacht niet langer en maak werk van jouw welzijn.

“Don’t go through life, grow through life.”

Eric Butterworth

Ik weet, als geen ander, dat coaching spannend kan zijn, omdat je niet weet wat je precies te wachten staat. Uit eigen ervaring weet ik dit maar al te goed, maar ik weet ook dat het de plek is waar je kan groeien en veranderen in de meest positieve zin.

Ook weet ik dat de investering, qua tijd en geld, je soms kan weerhouden, maar als ik terugkijk is dit de beste investering geweest die ik ooit heb gedaan. In mijn ogen is de beste investering de investering in jezelf.

Een andere uitdaging kan zijn dat je gaat werken aan jezelf, dat het tijd en energie kost. Dat klopt, het kost je tijd en energie, maar uiteindelijk gaat het erom wat je ervoor terugkrijgt. Je kan ook kijken wat je huidige manier van leven je brengt. De huidige manier van leven brengt je niet wat je wilt, maar door hieraan te werken gaat dit veranderen en gaat dit beter worden.

Mocht je twijfels hebben dan is dat helemaal oké. Die mogen er zijn, maar dat wil niet zeggen dat je ze de overhand moet laten nemen en niet in beweging komt.

Ik wil meer gezondheid en welzijn ervaren!

Schrijf je nu in en ontvang 4 ademhalingsoefeningen.

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.