Verandering

Verandering

Naast mijn naam zijn er andere elementen verwerkt in het logo, het rondje in het midden, de cirkels rondom dit rondje. Ze hebben meerdere betekenissen en staan o.a. voor het fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. Daarnaast staan de cirkels ook voor eenheid, energie, trilling, beweging en verandering.

Verbinding

Ik ben ervan overtuigd dat alles met elkaar verbonden is. Dat is zo op klein niveau wanneer je kijkt naar de individu. Wanneer je jezelf eens bekijkt dan besta je uit zoveel kleinere dingen, maar alles heeft met elkaar te maken en staat met elkaar in verbinding.

Ik denk dat dit in principe uiteindelijk ook geldt op veel grotere schaal. Wanneer je verder gaat uitzoomen is er diezelfde verbinding. Die verbinding is er tussen mensen, dieren, de natuur. Wanneer je kijkt naar een rondje of een cirkel dan is deze ook oneindig en is er de verbinding.

Energie

Kijk je naar de natuur, waar we als mens ook onderdeel van zijn dan bestaat het uit energie. Alles wat in en rondom ons heen is, bestaat uit energie. Energie is de gezamenlijke deler die we hebben. Energie is om ons heen, maar ook in ons. Dit betekent dat ik energie ben, mijn klanten energie zijn en dat er tussen ons een uitwisseling plaats vindt van energie. Dat er een verandering in energie is.

Daarbij heb je verschillende soorten energie, met een bepaalde manier van trillingen. De ene trilling zorgt voor een andere manier van trilling bij de ander, het zorgt voor beweging en verandering.

Verandering

Een beweging, een verandering door middel van samenspel. Een beweging of verandering die je in gang kan zetten door de stap te zetten om coaching te gaan volgen. Dat zorgt voor verandering dat zorgt voor het rimpel effect.

Zie het voor je als een steen die je in het water gooit. Je ziet rondom de steen verandering, je ziet beweging die begint op het punt waar je de steen in het water hebt gegooid. Alleen stopt het niet daar, de beweging zet zich voort door het water heen, het spreidt zich uit. De steen hoeft niet eens zo groot te zijn om dit voor elkaar te krijgen, je hoeft de steen alleen maar op te pakken en te gooien.

Wees zelf de verandering, pak die steen op en gooi hem. Kijk eens wat het doet, aanschouw wat er verandert.

Niels Scholten | Niels Scholten Coaching & Training

Coaching, trainingen, begeleiding en sparringpartner en meer, als eigenaar heb je meerdere rollen te vervullen. Daarbij is de ene rol leuker, geeft energie en gaat je “goed” af en de andere geeft meer uitdaging. Zo is het schrijven van blogs een combinatie van uitdagend, maar ook leuk :)