AANBOD

Ademwerk

Ademen doe je de hele dag en ademen heeft invloed op jouw welzijn. Ademen heeft invloed op stress, spanning, spijsvertering, slaap, hoofdpijn en zoveel meer. Door te werken aan jouw manier van ademen heb je het, de tools, zelf in handen. Goed ademen is de beste investering in jezelf.

Meer info

Stress & Mindset

Met ademwerk heb je al veel invloed op je stress, maar het kan zijn dat je specifieke uitdagingen tegenkomt. Daarbij kan het helpend zijn om op jouw onderbewuste te ontstressen en helpende overtuigingen te installeren waardoor je minder stress gaat ervaren.

Meer info

Koudetraining

Bij koudetraining komt heel veel samen. Koudetraining heeft invloed op je fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. Daarnaast is het een samenkomst van ademwerk, stress en mindset. Het is een prachtige manier om meer te leren over jezelf en waar je toe in staat bent.

Meer info

Zakelijk

Als ondernemer weet je, als geen ander, wat beste investeringen zijn. Één ervan is investeren in je werknemers en jezelf. Dit kan zijn in de vorm van persoonlijke één op één trajecten, workshops, een vitaliteitsweek of een nog te bedenken vorm.

Meer info

Events

Ben jij opzoek naar een event waarbij je een stap verder kan zetten in jouw ontwikkeling? Kijk dan eens bij een overzicht van de verschillende events die ik aanbied.

Meer info

WERKWIJZE

Voor een goed coaching traject zijn voor mij een aantal dingen van groot belang. Ik vind het belangrijk dat er de juiste klik is tussen jou en mij. Naast de klik is het belangrijk om jouw hulpvraag helder en duidelijk te hebben. Wat is het dat jij wilt halen uit het coaching traject. Dit alles wordt duidelijk in het kennismakingsgesprek.

In dit gesprek vertel jij jouw verhaal en stel ik vragen, daar waar nodig is, voor een duidelijk beeld. Ik vertel over de mogelijkheden die ik kan bieden en welke mij passend lijken voor jouw hulpvraag. Dit kan zijn door middel van ademwerk, stress & mindset, koudetraining of een combinatie van deze mogelijkheden.

Basis

In mijn optiek is werken aan veranderingen en uitdaging makkelijker wanneer er een solide basis is. Daarom raad ik de meeste klanten die bij mij komen aan om eerst te investeren in deze basis. Op deze manier heb je een goed fundament en de energie om te werken aan het vervolg. Deze fundering leg je door aan de slag te gaan met jouw manier van ademen. Naast het leggen van een solide basis zorgt een verbeterde ademhaling voor meer rust, ontspanning, meer energie, betere slaap etc. Het komt regelmatig voor dat het verbeteren van de ademhaling de oplossing voor het probleem is. De basistraining is een investering die zich dubbel en dwars uitbetaald.

Vanuit een solide basis

De basistraining zal je al veel brengen, maar soms vraagt een probleem meer aandacht. Ook dit kan je beter doen vanuit meer kracht en energie. Zo kan je meer aan en zullen de te maken stappen makkelijker en sneller gezet worden. Afhankelijk van de uitdaging die er dan nog is wordt het vervolgtraject vormgegeven. Daarin kan verdieping in ademwerk, coaching op gebied van stess & mindset en/of koudetraining uitkomst bieden.

Wacht niet langer en maak werk van jouw welzijn.

“Don’t go through life, grow through life.”

Eric Butterworth

Ik weet, als geen ander, dat coaching spannend kan zijn, omdat je niet weet wat je precies te wachten staat. Uit eigen ervaring weet ik dit maar al te goed, maar ik weet ook dat het de plek is waar je kan groeien en veranderen in de meest positieve zin.

Ook weet ik dat de investering, qua tijd en geld, je soms kan weerhouden, maar als ik terugkijk is dit de beste investering geweest die ik ooit heb gedaan. In mijn ogen is de beste investering de investering in jezelf.

Een andere uitdaging kan zijn dat je gaat werken aan jezelf, dat het tijd en energie kost. Dat klopt, het kost je tijd en energie, maar uiteindelijk gaat het erom wat je ervoor terugkrijgt. Je kan ook kijken wat je huidige manier van leven je brengt. De huidige manier van leven brengt je niet wat je wilt, maar door hieraan te werken gaat dit veranderen en gaat dit beter worden.

Mocht je twijfels hebben dan is dat helemaal oké. Die mogen er zijn, maar dat wil niet zeggen dat je ze de overhand moet laten nemen en niet in beweging komt.