Klank en IJs

Na het ijsbad, is er nog een mogelijkheid om heerlijk na te genieten van de ontspanning en de rust in je hoofd en lichaam die de ademhaling en de ijsbad sessie met je hebben gedaan.

Dit gaan we doen met een klank en stilte beleving.

Deze sessie duurt 90 minuten. Wil je je bewust worden van wat klank en stilte met je lichaam en geest kan doen, ga dan lekker op een stoel zitten. Wil je je overgeven aan diepe ontspanning van klank en stilte? Ga dan lekker liggen op een matras en geef je over.

Klankschalen zorgen met hun klanken en trillingen voor een verschuiving in ons bewustzijn, hierdoor ontstaat er rust en ruimte in ons hoofd en lichaam zo kunnen ons makkelijker overgeven aan ontspanning en bewust worden van de ervaringen in ons lichaam. Omdat wij voor 70 % uit water staan resoneren de trillingen van de klankschalen makkelijker door ons lichaam en kunnen zo ook blokkades in ons energiesysteem opheffen.

Tijdens deze beleving zal er gebruik gemaakt worden van klankschalen en andere muziek instrumenten, maar ook van de stilte zodat ons lichaam de trillingen en de klanken kan verwerken. Na deze beleving wordt er afgesloten met thee en iets lekkers.

Wil je dit meemaken en ervaren geef je dan op bij Niels.

Kosten €40,- pp graag contant betalen op 18 februari bij mij (Gedy)

 

Ps: Na het ijsbad krijg je een kop soep, maar het is verstandig voor de tussen de middag je eigen lunch mee te nemen. Zodat je eerst gegeten hebt voordat je deze klankbeleving ondergaat.