Niels Scholten
Coaching & Training

Telefoonnummer
06 5102 58 96

E-mail
welkom@niels-scholten.nl

WhatsApp

Beste Deelnemer,

Bedankt voor jouw deelname aan de workshop Adem & IJs. Ik heb een mooie dag gehad met mooie ervaring op het gebied van ademwerk, stress en mindset. Ik kijk terug op een geslaagde dag en ben benieuwd hoe jij hem hebt ervaren. Ik hoor dat graag van je. Verder wil ik je nog wat meegeven waar je over na kan denken.

Ademwerk

We hebben tijdens de workshop verschillende ademhalingsoefeningen gedaan en ook gekeken naar je adempatroon. De manier waarop wij ademen gedurende de dag heeft een grote invloed op onze gezondheid en welzijn. Misschien wel meer dan je denkt. Probeer eens gedurende de dag te letten op je ademhaling (waar zit hij, hoe snel adem ik, en is dit helpend). Vanuit de workshop heb je al wat mogelijkheden om je adem te beïnvloeden. Mocht je meer willen halen uit je ademhaling dan is een ademtraject een mooie oplossing. Je ontvangt de komende tijd ook van mij ademhalingsoefeningen die je kan toepassen. Daarbij de kanttekening dat het verschil tussen het traject en de oefeningen is dat het traject dieper gaat en het zorgt voor een betere ademhaling gedurende de dag, beter omgaan met stress etc. Wil jij een aantal ademhalingsoefening ervaren? Schrijf je dan in en ontvang 4 ademhalingsoefeningen.

Naam*

Stress & Mindset

Een belangrijke functie van het brein is overleven, hierbij doen we dit 5% bewust en 95% onbewust. Waarbij het brein ons autonoom zenuwstelstel aanstuurt. Die bestaat uit een (ortho)sympathisch (actie) en parasympatisch (rust) deel. Beiden worden aangesproken en gedurende dag wisselt dit, maar zou er over het geheel een balans moeten zijn.

Vaak is er een disbalans tussen beiden en staan we te vaak ‘aan’. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een aantal oorzaken kunnen zijn;

– Volle agenda
– Mobiele telefoon
– Werk/school
– Eten/drinken (koffie, alcohol, suiker, snelle koolhydraten, zuivel, vlees, etc.)
– Stresstriggers (gedachten)
– Belemmerende overtuigingen

Wanneer jij teveel stress ervaart zal je dit merken op fysiek, mentaal, emotioneel en/of energetisch vlak. Door te werken aan de oorzaken kom je meer in balans.

Wil jij meer verdieping en meer balans ervaren? Dan is een coaching traject een mooie oplossing.

Review

Ik ben altijd enthousiast wanneer ik een workshop mag geven. Zo kan ik mijn kennis delen en hoop ik bij te dragen aan het welzijn van de mens. Dit gun ik iedereen en ik zou het daarom zeer waarderen als jij jouw ervaring deelt met mij door middel van een review. Deze kan je achterlaten door onderstaan formulier in te vullen of deze te sturen naar welkom@niels-scholten.nl. Voorbeelden van reviews zijn te vinden op; niels-scholten.nl/reviews-adem-ijs/

Bewustzijn

Zoals ik al in de workshop aangaf vind ik het vergroten/verruimen van het bewustzijn belangrijk. Op deze manier ben je meer bewust van jezelf en jouw leven, wat je wel en niet wilt. Daarom onderstaande vragen om even bij stil te staan;

– Wat vind je voor jouw het belangrijkste inzicht dat je wilt meenemen vanuit de workshop?
– Wat kan je vanaf vandaag anders doen en hoe ga je dat integreren in je leven?
– Wat waren de stemmetjes (gedachten) in je hoofd toen de stress (ijsbad) toenam en wat zeiden ze?
– Waar herken je dit van jezelf in je dagelijkse leven?

Iedereen reageert anders op stress en gaat daar anders mee om. Daarin is geen goed of fout, maar wel interessant om het op te merken hoe jij erop reageert. Door jezelf te trainen kan je stress reduceren en leer je anders om te gaan met stress. Dit alles draagt bij aan een betere balans in je leven.

Bedankt voor je deelname en zie graag een reactie tegemoet, dit kunnen ook vragen en/of opmerkingen zijn. Voor nu wens ik je een fijne dag en tot ziens.

Warme groet,

Niels

Verbinden

Tijdens de workshops vind ik het mooi dat ik mag verbinden met de mensen die deelnemen aan de workshop, maar dat ze ook met elkaar en zichzelf verbinden. Verbinden met jezelf en met elkaar is in mijn optiek belangrijk. Zo ben ik ook verbonden met een meerdere mensen waar ik er twee onder de aandacht wil brengen.

De Zenn Hoeve

De Zenn Hoeve is een plek waar ik regelmatig mijn workshops geef en misschien ben jij hier ook geweest. De Zenn Hoeve is een holistisch centrum voor: Rust, ontspanning en verbinding. Wil jij hier meer over weten bekijk dan de website van de Zenn Hoeve.

Sportcentrum Sonnenberch

Sportcentrum Sonnenberch is een samenkomst van verschillende disciplines die gericht zijn op de welzijn van de mens waarbij beweging een belangrijk onderdeel is. Denk hierbij aan fitness, groepslessen, judo en zwemmen. Mocht je interesse hebben kijk dan eens op de website van Sonnenberch en wordt je enthousiast om het te gaan ervaren, stuur me dan een bericht zodat je gebruik kan maken van een speciale deal. Een sportkaart voor 10x sporten, voor de prijs van €45,- in plaats van €95,-.