SCHRIJVEN

SCHRIJVEN

Lange tijd heb ik met het idee geleefd dat ik niet kan schrijven, dat weerhield me van het daadwerkelijk doen. Ik leefde met het idee dat ik veel fouten maakte, dat het niet leesbaar was, de grammatica slecht was en dan nog eens de overtuiging wie zit erop te wachten. Kortom een tal van belemmerende overtuigingen om het niet te doen.

Inmiddels merk ik daarin verandering, dat ik voor mijn gevoel wel kan schrijven en het ook doe. Daarin maak ik nog steeds “fouten” en zal het niet voor iedereen een tekst zijn die ze graag lezen, maar ze zijn er ook wel. En al zouden die er ook niet zijn dan ben ik altijd nog zelf mijn allergrootste fan en vind ik het leuk om te doen en heb ik plezier.

Belemmerende overtuigingen kunnen ons erg in de weg zitten en staan tussen plezier, geluk en vrijheid.

Wat zijn jouw belemmerende overtuigingen? Waar zou jij willen veranderen? Wat staat tussen jou en jouw plezier, geluk en vrijheid?

Niels Scholten | Niels Scholten Coaching & Training

Coaching, trainingen, begeleiding en sparringpartner en meer, als eigenaar heb je meerdere rollen te vervullen. Daarbij is de ene rol leuker, geeft energie en gaat je “goed” af en de andere geeft meer uitdaging. Zo is het schrijven van blogs een combinatie van uitdagend, maar ook leuk :)