HALOTHERAPIE

Last hebben van luchtweg- of huidproblemen is niet gemakkelijk. Soms kan dat grote invloed hebben op het persoonlijk en maatschappelijk functioneren van de mens en ook op de naaste omgeving.

Veel luchtweg- en huidproblemen zijn niet te genezen en men “moet er maar het beste van maken”. Denk daarbij aan astma, COPD, psoriasis en eczeem. Medicijngebruik is vaak de enige remedie om de klachten enigszins te verlichten, waarbij vervelende bijwerkingen vaak maar “voor lief” genomen moeten worden.

NATUURLIJKE BEHANDELMETHODE

Dat er natuurlijke behandelmethodes bestaan die de klachten verminderen, is vaak niet bekend bij de patiënten en behandelaars. Halotherapie is een natuurlijke behandelmethode waarbij medicinaal aerosolzout wordt ingeademd. Hiermee worden de symptomen van astma, zoals ontstekingen en ernstige vernauwingen van de luchtwegen, tegengegaan. Ook dood het medicinaal aerosolzout de aanwezige bacteriën en reinigt het de luchtwegen van overtollig slijm.

VERMINDERING VAN MEDICIJNEN

Medicijngebruik, zoals ontstekingsremmers en luchtwegverwijders, kan vaak drastisch worden teruggebracht en zijn soms helemaal niet meer nodig.
Een groot aantal astmapatiënten is na een behandeling van meerdere sessies in een Zoutkamer langdurig nagenoeg klachtenvrij.

HALOTHERAPIE BIJ HUIDPROBLEMEN

Halotherapie helpt ook bij huidproblemen, zoals acné, eczem en psoriasis. Het brengt de ontstekingen in talgkliertjes tot rust en heeft het een vitaliserende en reinigende werking op de huid en vermindert ook het risico op ontstekingen van buitenaf.

REINIGING VAN DE LONGEN

Ook reinigt Halotherapie de longen van bijwerkingen veroorzaakt door roken en luchtvervuiling, en zullen sportprestaties verbeteren door een verbeterde longfunctie.
Halotherapie helpt je vitaliteit toenemen en je stress te verminderen.

ZOUTTHERAPIE IS VITAMINE ZEE

Zouttherapie / Halotherapie is een natuurlijke behandelmethode waarbij medicinaal aerosolzout wordt ingeademd. Hiermee worden de symptomen van astma, zoals ontstekingen en ernstige vernauwingen van de luchtwegen, tegengegaan. Ook dood het medicinaal aerosolzout de aanwezige bacteriën en reinigt het de luchtwegen van overtollig slijm.

Halotherapie

  • Luchtwegenklachten
  • Astma
  • Bronchitis
  • Allergie
  • Longemfyseem
  • Acné
  • Eczeem
  • Psoriasis

“There must be something sacred in salt. It is in our tears and in the ocean.”

Khalil Gibran

Wacht niet langer en maak kennis met Halotherapie.

Meld je nu aan.

Info

Begeleider: Roland & Niels
Locatie: Zoutkamer Kampen

Bijdrage: 30,00

inclusief  thee, water

Min, aantal deelnemers 4
Max, aantal deelnemers 6

Programma

Inchecken
Adem
Halotherapie

(2,5 uur)

oktober 2023
ma di wo do vr za zo
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Aanmelden via agenda