STRESS LESS

WORD BEKWAAM IN ONTSPANNEN

Je merkt dat je meer geleefd wordt dan dat je aan het leven bent. Je hebt het gevoel dat je onderweg bent, maar zelf niet aan het stuur zit. Het klopt niet, het moet anders. Nee, je wilt anders. Wacht dan niet langer en zorg dat jij weer het stuur in handen hebt.

Dat jij het stuur in handen hebt, dat jij de richting bepaalt en mocht je toch afwijken, dat je de mogelijkheid hebt om bij te sturen. Wanneer je merkt dat je te veel gas geeft, kun je gas terugnemen, maar waar nodig juist gas geven. Je leert zowel sturen als schakelen, en zo navigeer je soepeler door het leven.

“Don’t go through life, grow through life.”

Eric Butterworth

WORD MEESTER OVER JOUW LEVEN

Meer ontspanning

Meer vitaliteit

Meer energie

Meer vrijheid

Voor wie

Wanneer jij merkt dat jij toe bent aan verandering en bereid bent om daarin te investeren, dan zijn wij een match. In de diensten die ik bied, ga je op zelfonderzoek, een weg waarin je meer inzicht krijgt in jezelf en je triggers. Naast de inzichten krijg je handvatten waarmee je jezelf kunt helpen. Dit maakt je naar mijn mening zelfstandiger, geeft je meer zelfvertrouwen en meer controle.

Mijn ervaringsgerichte diensten zullen je o.a. helpen:

  • Meer begrip te krijgen over jouw stress en triggers.
  • Verbeterde omgang met stress en loslaten.
  • Je eigen interventies ontwikkelen bij stress.
  • Meer ontspanning ervaren.
  • Verbeterede slaap en energiehuishouding.

AANBOD

Ademwerk

Ademen doe je de hele dag en ademen heeft invloed op jouw welzijn. Ademen heeft invloed op stress, spanning, spijsvertering, slaap, hoofdpijn en zoveel meer. Door te werken aan jouw manier van ademen heb je zelf de tools in handen. Goed ademen is de beste investering in jezelf.

Meer info

Stress & Mindset

Met ademwerk heb je al veel invloed op je stress, maar het kan zijn dat je specifieke uitdagingen tegenkomt. Daarbij kan het helpend zijn om op jouw onderbewuste te ontstressen en helpende overtuigingen te installeren waardoor je minder stress gaat ervaren.

Meer info

Koudetraining

Bij koudetraining komt heel veel samen. Koudetraining heeft invloed op je fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. Daarnaast is het een samenkomst van ademwerk, stress en mindset. Het is een prachtige manier om meer te leren over jezelf en waar je toe in staat bent.

Meer info

Zakelijk

Als ondernemer weet je, als geen ander, wat beste investeringen zijn. Één ervan is investeren in je werknemers en jezelf. Dit kan zijn in de vorm van persoonlijke één op één trajecten, workshops, een vitaliteitsweek of een nog te bedenken vorm.

Meer info

Events

Ben jij opzoek naar een event waarbij je een stap verder kan zetten in jouw ontwikkeling? Kijk dan eens bij een overzicht van de verschillende events die ik aanbied.

Meer info

Ik wil meer gezondheid en welzijn ervaren!

Schrijf je nu in en ontvang 4 ademhalingsoefeningen.

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zeggen anderen

anke-review

Niels is rustig en vriendelijk, eerlijk, enthousiast, flexibel, kijkt met open blik, luistert aandachtig, legt helder uit en hij volgt je nauwgezet. Lees meer…

Anke Jacobs
sanne-review

Wat ben ik blij dat ik het ademtraject heb gevolgd bij Niels! Ik had nooit kunnen denken dat het zoveel effect zou hebben. Mijn ademhaling is veel rustiger geworden en van mijn borst naar mijn buik gegaan. Dankzij het ademen heb ik meer rust in mijn hoofd. Lees meer…

Sanne Peeters
martin-review

Als je écht openstaat voor verandering (in jezelf) en openstaat voor de (mindful) manier van, is dit programma het geld dubbel en dwars waard. Niels heeft hier al zijn kennis in gestopt en heeft hier merkbaar zijn ziel en zaligheid ingestopt. Lees meer…

Martin Kerkhof

Om te komen waar je bent, heb je een route af te leggen. Voor iedereen is die anders, maar het is sowieso een route waarin je leert. Zo is dit ook voor mij het geval, en merkte ik op een gegeven moment dat de weg die ik was ingeslagen niet de juiste was. Ik had hiervoor wel wat signalen nodig; de waarschuwingsborden kon ik niet altijd zien. Op een gegeven moment kwam er een soort van stilstand, niet meer kunnen, niet meer willen. Dit was het nieuwe startpunt om op zelfonderzoek te gaan.

Tijdens deze nieuwe weg ben ik in contact gekomen met verschillende mensen en informatie; dit heeft mijn gezichtsveld verbreed. Zo ben ik meer over mijzelf te weten gekomen en indirect ook over de ander. Dit was vanuit een stuk kennisoverdracht, maar ook door dingen te doen en te ervaren. Deze kennis en ervaring neem ik mee in het werk dat ik doe.

Jezelf onderzoeken en leren kennen zorgt voor meer inzichten en begrijpen waarom je doet wat je doet. In mijn optiek is lichaamswerk een belangrijk onderdeel, aangezien het lichaam veel weet en je kan voorzien van veel informatie. Dat is ook de reden dat ademwerk zo’n belangrijk onderdeel is in het werk dat ik doe. Ademen is zo essentieel in je leven; in mijn optiek is ademen leven. Beter ademen is daarom beter leven.

Ik ben dankbaar voor het werk dat ik mag doen en ontvang jou graag om het zelfonderzoek meer vorm te geven.